Contact us now
+45 2012 9601

Køb & Salg

Køb og salg af virksomheder

Med gennemførelse af adskillige virksomhedshandler i ind- og udland kan jeg formentlig også hjælpe dig, når dit behov opstår.
Det er da en uforpligtende samtale værd.

Det er altid en overvejelse værd, om man skal handle aktier/anparter eller aktiver (substans) ud af et selskab. Og så er der meget omkring skat, der kan være afgørende for en optimal handel.
Sidst men ikke mindst, særlig ved køb af en virksomhed spiller kultur en betydelig rolle for succes.

Gennem deltagelse i en del pitch af startups og i rollen som dommer i forskellige konkurrencer ser jeg muligheder – og det modsatte – som har betydning for rigtig prisfastsættelse i både købs- og salgssituationen.

Mit medlemskab af  https://www.businessangelssyd.com/business-angel-netvaerket- er med til at styrke muligheden for kapitalfremskaffelse:
Business Angels Syddanmark er en gruppe private investorer og familiefonde i Syddanmark. Netværket giver medlemmerne effektiv adgang til interessante investeringsmuligheder, der på forhånd er screenet og forberedt til investorpitch.
Det giver mulighed for at holde sig fagligt opdateret om udviklingen inden for investeringer og møde interessante investorer, som holder oplæg på vores møder. Og så giver det ikke mindst mulighed for at møde andre investorer, nye såvel som erfarne, dele erfaringer og samarbejde, syndikere sammen, om investeringer.